Joo, ei nää asiat olekaan sitten niin yksinkertaisia kuin voisi kuvitella. Ei näköjään riitä että sähkösopimus tehdään vain myyjän kanssa vaan se onkin sitten eri yritys mikä tuottaa sen sähkön ja sen kanssa pitää tehdä oma sopimus. Mutta joka päivä oppii näköjään jotain uutta. Mutta nyt on sitten sähköasiat kunnossa.

Tommin pitää tehdä ylimääräinen reissu Helsinkiin kun se avaintenkin saaminen on monen mutkan takia. Ensinnäkin asia on hoidettava kello 8- 15.30, täytyy esittää vuokrasopimus, kuitti vakuusmaksusta sekä henkkarit, ei erityisjärjestelyjä vaikka miten pyydät (esim. että joku käy noutamassa ne meidän puolesta, välimatka kun on mitä on). Täällä maalla kun on totuttu että asiat hoituu ihan omalla painollaan eikä tarvitse niin suurta stressiä niistä ottaa. No, Tommi menee perjantaiksi yöjunalla sinne, käy avaimet ja laittaa asunnolta pääkatkaisijan nolla asentoon (turvallisuus ennen kaikkea) ja tulee sitten illaksi takaisin kotiin ja heti lauantaiaamuna lähdetään muuttokuorman kanssa Helsinkiin.

Mulle satelee edelleen kutsuja haastatteluihin, tänäänkin piti kieltäytyä yhdestä. Mutta hyvä tietää, että tarjontaa on ja olen hyvä hakija, kun sitten pitänee joulukuussa aloittaa rumba uudestaan.
.
Tänään käytiin mummon luona, joka vasta nyt kuuli että muutan ja itkuhan mummolta tirahti. Kun niin kauaksi lähden. Piti sanoa mummolle että kauempanakin olen ollut ja hyvin pärjännyt. Mutta mummo on mummo, sanoi että kun sekin oli töissä Helsingissä eikä viihtynyt ja äitikin oli siellä ja sekin tuli takasin. Niin, ainahan sieltä takaisin pääsee.