Asunto on nyt hankittu ja muutto on edessä ensi lauantaina. Tavaraa on kertynyt ihan älyttömästi ja nyt sitä pitääkin hävittää 20 neliön verran, on sen verran pieni tuo uusi kämppä. SPR saa kunnolla lahjoituksia, samoin sisko. Ja roskikseen menee niin paljon tavaraa että hirvittää. Ekologinen jalanjälki on varmasti tavallistakin suurempi.

Löysin vihdoinkin kauan kadoksissa olleen Foo Fightersin levyn. Se oli tuolla varastossa edellisen muuton jäljiltä purkamattomassa laatikossa. Ei tässä olekaan tullut muutettua viimeisen viiden vuoden aikana kuin 7 kertaa. Ja jotenkin sitten on jäänyt tavaroiden purkaminenkin. Mutta jospa nyt sitten viettäis samassa asunnossa pidemmän aikaa kuin vuoden verran.

Asiat on tällä hetkellä hyvällä mallilla, työsopimus on allekirjoitettu ja osoitteenmuutos ja sähkösopimus tehty. Onhan tässä vielä asioita hoidettavana ja ihmisiä nähtävä. Sekin tosin hoitui lauantaina aika hyvin eräissä juhlissa, johon kerääntyi ihan mukavasti tuttuja. Mutta mummoja (sekä omaa että toisen) pitäisi käydä vielä moikkaamassa ennen muuttoa.